Osman Gökçek: Filistinli kardeşlerimiz büyük bir zulüm altında

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, İsrail- Filistin çatışmasına ilişkin anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada “Filistinli kardeşlerimiz büyük bir zulüm altında.” dedi.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Us Fuarcılık tarafından düzenlenen “Beauty Life EXPO” Ankara Güzellik Kozmetik Fuarı açıldı.Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara

ATO Congresium’da düzenlenen Beauty Life EXPO Ankara Güzellik Kozmetik Fuarı’nın açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek de katıldı.

Fuarda Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara ve oda üyeleri ile firmaları tek tek gezen Osman Gökçek, firma sahiplerinden bilgi aldı.

Fuarın açılışına katılan Osman Gökçek, gündeme dair açıklamalar yaptı.

''FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ ZULÜM ALTINDA''

Osman Gökçek, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, İsrail- Filistin çatışmasına ilişkin, “Filistinli kardeşlerimiz büyük bir zulüm altında.” dedi.
Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in Gazze saldırıları nedeniyle 3 günlük milli yas ilan ettiğini de anımsatarak, “Yas sürecindeyiz. Şu anda yerel seçimlerle konuşmayı doğru bulmuyorum'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri