Pandeminin lokantalara etkisi

Ulus'ta 14 yıldır hizmet veren ve Ankara'nın en eski lokantalarından biri olan Tevhid Et Lokantasının işletmecisi Mustafa Yılmaz, hem COVID-19 sürecinde yaşadıkları olumsuzlukları hem de olası pandemiye karşı lokantaların durumunu anlattı.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ulus Anafartalar Caddesi’nde tarihi bir binada 14 yıldır hizmet veren Tevhid Et Lokantasının İşletmeci Mustafa Yılmaz, oluşturduğu aile salonu ile müşterilerin güvenini kazandığını belirtti. Yılmaz, "Ulus, biraz daha İç Anadolu insanına hitap eden bir bölge. Tarihi Hal, Hacı Bayram-ı Veli, Ankara Kalesi ile Ankara'nın en uğrak yerlerinden biri olan bu bölgede bulunduğumuz için yabancı müşterimiz ve merak edip gelenler çok oluyor." dedi.

İşletmelerinde güzel bir konsept oluşturduklarını belirten Yılmaz, "Lokantamızda aile salonumuz da mevcut. Müşterilerimizin, özellikle de esnaflarımızın ailesini gönül rahatlığıyla emanet ettiği bir yer burası. Aile ortamında yemeklerini yiyorlar. Tevhid Et lokantamız insanlara o güveni oluşturdu." diye konuştu.

Aile salonunun lokantanın ayakta kalmasında önemli bir role sahip olduğunun altını çizen Mustafa Yılmaz, "Bu sayede yerli ve yabancı müşterilerimizi memnun edebiliyoruz. Bu durum lokantamızın daha da gelişmesine ve büyümesine katkı sağlıyor. Aile salonu lokantanın ayakta kalmasında büyük önem arz ediyor." şeklinde konuştu.

PANDEMİNİN OLUMLU VE OLUMSUZ ETKİSİ

Lokantanın 14 yıldır ayakta kalmasını sağlam köklü bir firma olmalarına ve düzgün iş yapmalarına bağlayan Mustafa Yılmaz, pandemi döneminde paket servisine ağırlık verdiklerini söyleyip bu sayede ayakta kalmayı başardıklarını ifade etti.

İşletmeci Yılmaz, pandeminin lokantalara hem olumlu hem de olumsuz etkilerin olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “Pandeminin olumlu etkilerin başında paket servisi ve online satış artışı geliyor. Olumsuz etkileri ise alım gücünün düşmesi yer almakta. Bu nedenle insanlar daha az yemek yiyor. Buna rağmen herkes mecburen yemek yemeye devam ediyor ve sektör ayakta kalıyor."

"LOKANTAMIZ AYNI ZAMANDA BULUŞMA NOKTASI"

Tevhid Et Lokantasının Ulus'ta bir buluşma noktası haline geldiğini söyleyen Mustafa Yılmaz, "Ulus'a gelen insanlar buluşmak için Tevhid Et'in ismini söyleyerek burada buluşuyorlar." dedi. Yılmaz, lokantanın bilinirliğinin artmasının müşteri memnuniyetine bağlı olduğunu vurgulayarak, "Müşterilerimiz lokantamızdan memnun kaldıklarında çevrelerine tavsiye ediyor. Bu sayede lokantamız daha da tanınıyor." diye konuştu.

Lokantanın öne çıkan özellikleri
* Tarihi bir binada hizmet veriyor
* Aile salonu bulunuyor
* Nezih bir ortamda yemek servisi yapıyor
* Düzgün iş yapmayı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

Lokantanın gelecek planları
* Kaliteli hizmeti sürdürmek
* Müşteri memnuniyetini artırmak
* Yeniliklere açık olmak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri