Piyade Mahallesi Muhtarı Tügen: Kadının geldiği her yer güzelleşir

Ankara Etimesgut İlçesi’nin Piyade Mahallesi 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında Aygül Tügen’e emanet edildi. “Kadının Geldiği Her Yer Güzelleşir.” diyen Mahalle Muhtarı Tügen, göreve geldiği günden beri Mahallesinin güzelleşmesi noktasında büyük gayret gösteriyor.

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Mahallede sorunları yerinde tespit noktasında ve yine çözüm anında da hazır bulunduğunu ifade eden Muhtar Aygül Tügen, “Görevi sürecinde kendisine desteklerini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na teşekkürlerini iletiyor.

Uzun yıllar Mahalle muhtarlığı görevini yürüten Yakup Dinç’ten emanet alan Aygül Tügen, anadolugazete.com.tr’ye konuştu.

SİZİ BİRAZ TANIYABİLİR MİYİZ, AYGÜL HANIM?

Tabii, memnuniyetle. Ben Aygül Tügen, Ankara Etimesgut İlçesi Piyade Mahallesi Muhtarı olarak görev yapıyorum. Öncelikle, mahalle sakinlerime bana duydukları güvenden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Onların bana verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümle çalışıyorum. Amacım, mahallemiz için en doğru ve en güzel hizmetleri sunmak.

MUHTARLIK GÖREVİNİZ BOYUNCA NE GİBİ ÇALIŞMALAR YAPTINIZ?

Göreve geldiğimden bu yana mahallemizin birçok sorununu çözmek için gayret gösterdim. Örneğin, 2015., 1965., ve 2020. Sokaklarda büyük bir altyapı sorunumuz vardı. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleyip, sorunu ilgili kurumlara ilettim ve sürecin her aşamasını bizzat takip ederek çözüme ulaşmasını sağladık. Bunun yanı sıra, mahallemizin temizliği, ilaçlaması, çevre düzeni ve parklarının bakımı gibi konuları da yakından takip ediyorum. Bu çalışmaların her aşamasında ben de sürece dahil oluyorum.

MAHALLE SAKİNLERİYLE NASIL BİR İLETİŞİM İÇİNDESİNİZ?

Mahalle sakinlerimizin taleplerini ve beklentilerini doğrudan kendilerinden dinleyip, sorunlarını yerinde tespit ediyorum. Çözüm süreçlerinde de bizzat yer alıyorum ve ilgili kurumlarla sürekli iletişim halindeyim. Benim için en önemli şey, mahalle sakinlerimizin güven ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak.

MAHALLEDE GÜVENLİK KONUSUNDA NELER YAPIYORSUNUZ?

Mahallemizin asayişi bizim için çok önemli. Mahalle bekçileri ve emniyet amirleriyle sürekli iletişim halindeyiz. Mahalle sakinlerimizin mal ve can güvenliği için gerekli önlemleri almak adına emniyet birimleriyle yakın bir iş birliği içindeyiz. Kendilerinin desteklerini de her zaman yakinen hissediyoruz. Bu vesileyle onlara da teşekkür etmek isterim.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ETİMESGUT BELEDİYESİ İLE NASIL BİR İŞ BİRLİĞİ İÇİNDESİNİZ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Etimesgut Belediyesi, bizim çalışmalarımıza büyük destek veriyorlar. Başkanlarımız, müdürlerimiz ve belediyedeki tüm çalışanlar her konuda bize yardımcı oluyorlar. Onların yardımları sayesinde birçok projeyi hayata geçirme fırsatımız oluyor. Bu yüzden onlara da buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

GELECEKTE MAHALLE İÇİN NE GİBİ PROJELERİNİZ VAR?

Mahallem adına gerçekleştirmek istediğim büyük projelerim var. Bu projelerle mahallemizin her anlamda daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline gelmesini hedefliyorum. Bir kadının elinin değdiği her yer güzelleşir diyorum ve bu düşünceyle çalışıyorum. Kadınların her alanda daha fazla yer almasını istiyorum. Piyade Mahallesi olarak, bu sözün doğruluğunu hep birlikte kanıtlayacağımıza inanıyorum.

SON OLARAK EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?

Mahalle sakinlerimizin bana olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışmaya devam edeceğim. Hep birlikte daha güzel bir Piyade Mahallesi için adımlar atacağız. Destekleri için herkese teşekkür ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri