Polatlı'da sevilen isim kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Ankara'nın Polatlı ilçesinde sevilen dolmuş şoförlerinden Gökmen Güdücü, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Şehir içi güzergahlarda dolmuş şoförlüğü yapan 52 yaşındaki Güdücü, çalıştığı sırada rahatsızlandı. Dolmuşta bulunan yolcuları indirdikten sonra arkadaşlarını arayarak iyi olmadığını ve izin alması gerektiğini belirtti. Daha sonra evine giden Güdücü, burada fenalaşarak yere yığıldı. Durumu fark eden ailesi, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gökmen Güdücü'nün kalp krizi geçirdiğini belirledi. Hızla hastaneye kaldırılan Güdücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gökmen Güdücü’nün vefatı, Polatlı'daki dolmuşçu esnafı ve yolcuları arasında büyük üzüntü yarattı. Polatlı Şoförler Odası Başkan Adayı Erdal Çınar, Güdücü’nün vefatı üzerine yayımladığı taziye mesajında, "Dolmuşçu esnaflarımızdan Gökmen Güdücü ağabeyimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Gökmen ağabeye Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere dolmuşçu esnafımıza ve sevenlerine başsağlığı sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Güdücü'nün vefatı, Polatlı ilçesindeki esnaf ve yolcular arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Uzun yıllar boyunca yaptığı şoförlükle tanınan ve sevilen Güdücü, sadece iş arkadaşları arasında değil, aynı zamanda sık sık sürdüğü dolmuşlarda seyahat eden yolcular arasında da saygı ve sevgiyle anılmaktaydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri