Polatlı’da yeni ağız ve diş sağlığı merkezi yakında hizmete girecek

Polatlı’da yapımı devam eden yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde sona gelindi. Polatlı Diş Hastanesi’nin sorumlu Başhekim Dt. Ahmet Soyak, anadolugazete.com.tr’ye verdiği bilgiyle merkezin son durumu hakkında detaylar paylaştı.

Dt. Ahmet Soyak “Eski devlet hastanesinin acil bloğu, kapsamlı bir yenileme süreci geçirerek modern bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak projelendirildi. Projeye, il ve ilçe siyasilerinin yanı sıra Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’nin de büyük katkıları oldu” açıklamasında bulundu.

30+2 ÜNİTLİ, MODERN VE KONFORLU MERKEZ

Soyak “Yeni merkez, 30+2 ünitli ve tek odalı çalışma alanlarıyla tasarlandı. Pandemi şartlarına uygun şekilde planlanan merkez, hasta ve çalışan konforunu ön planda tutarak modern teknoloji ile donatıldı. Merkez, örnek bir proje olarak dikkat çekiyor ve sağlık hizmetlerinde yüksek standartları hedefliyor” ifadelerine yer verdi.

GENİŞLETİLMİŞ HİZMET YELPAZESİ

Polatlı Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Ahmet Soyak "Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, diş sağlığının yanı sıra geniş bir hizmet yelpazesi sunacak. Uzman hekimler tarafından çene ameliyatları, implant uygulamaları, diş beyazlatma, cerrahi çekimler, sedasyon ve genel anestezi altında tedavi gibi işlemler gerçekleştirilecek. Ayrıca evde sağlık hizmetleri de sunulacak" diyerek sözlerini tamamladı.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri