Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den pazar ziyareti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların taze ve sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için semt pazarlarını ziyaret etmeye devam ediyor. İlçedeki semt pazarlarını ziyaret eden Çetin, "İlçe sakinlerimizin, taze ve temiz gıdalara ulaşması bizim için büyük önem arz ediyor. " dedi.

İlçe halkının temiz, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına pazar alanlarını sık sık ziyaret ederek denetimlerde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla sohbet etti, pazarcıların taleplerini dinledi.

İlçe halkının memnuniyeti için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte hemşehrilerin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için semt pazarlarında denetimler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Çetin, şöyle konuştu:

"İlçe sakinlerimizin, taze ve temiz gıdalara ulaşması bizim için büyük önem arz ediyor. Denetimlerimizin yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ediyor, esnaflarımızla da selamlaşıyoruz. Alanın da satanın da memnun olduğu pazarlar için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz.’’

Başkan Çetin, Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte hassas terazili denetim uygulaması başta olmak üzere, nizam, intizam, temizlik ve hijyen, ürünlerin tazeliği, etiketlerin tüketicinin görebileceği yerde bulundurulması konularında uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri