Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri kurs kayıtları devam ediyor

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evleri, kültürden sanata, eğitimden spora birçok alanda kurslar düzenlemeye devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim dönemi için kayıtlar ise halen sürüyor.

Her yıl on binlerce kadına eğitim veren Pursaklar Belediyesi, Hanım Evlerini kursların yanı sıra çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir merkez haline getirdi. Yeni dönem kurs kayıtları, kadınların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu kurslarla ilgili olarak, “Kursiyerlerimiz ilçemizin farklı mahallelerinde yer alan 5 farklı Hanım Evimizde, hem yeni arkadaşlıklar ediniyor, hem de aile bütçesine katkı da bulunacak meslekler öğreniyorlar. Onlar için çeşitli aktivitelerin yanı sıra öğrendikleri meslekler üzerine kendi işlerinin patronu olma kabiliyetini kazandıran eğitimler veriyoruz. Kendi iş yerlerini açan kursiyerlerimizi gördükçe ne kadar önemli bir hizmete imza attığımızı görmek bizleri de ziyadesi ile mutlu ediyor. Hobi, meslek öğrenme ve boş zamanlarını iyi değerlendirmek isteyen kadınları, eğitim almak üzere Hanım Evlerimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri