Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, ulaşımın kalitesini artırmak ve trafikteki güvenliği sağlamak amacıyla 5 yılda 828 sokak yeniledi.

Pursaklar Belediyesi, tarafından yapılan yenileme çalışmalarında, tahrip olmuş sokaklar asfalt, beton yol ve kilitli parke taşı ile modern ve estetik bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca, ilçedeki 4107 sokakta bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

ULAŞIMA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILDI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 5 yıl içinde ulaşım alanında büyük yatırımlar yapıldığını belirtti. Gece-gündüz demeden, yaz-kış demeden özveriyle çalışılarak ilçenin dört bir yanında yeni yollar açıldı ve ulaşım altyapısı güçlendirildi. Bu çalışmaların kendi ekipleri ve ekipmanlarıyla yapıldığı için hız artışı ve maliyet düşüşü sağlandı.

İlerleyen günlerde de ilçe sokaklarının daha modern ve estetik hale getirilmesi için çalışmaların devam edeceği vurgulandı. Ayrıca, ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve BaşkentGaz gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan sokaklara anında müdahale edilerek, asfalt serimi, beton yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile sokakların vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri