Pursaklar Belediyesi'nden Atıf Hoca Dede Torun Evi'ne gezi etkinliği

Pursaklar Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Pursaklar Belediyesi, Atıf Hoca Dede Torun Evi‘ni Endemik Vadi başta olmak üzere ilçe genelinde gezi turuna çıkardı.

Ankara'ya özgü kültürel mirasları koruma misyonunu üstlenen Pursaklar Belediyesi, Atıf Hoca Dede Torun Evi’ni Endemik Vadi ve ilçe genelindeki diğer önemli mekânlarla buluşturarak unutulmaz bir gezi deneyimi sunuyor.

Pursaklar Belediyesi'nin geliştirdiği Endemik Vadi, mevsim ayrımı gözetmeksizin ziyaretçilerini ağırlıyor. Bu kez, Pursaklar'ın değerli büyükleri, Atıf Hoca Dede Torun Evi'nden başlayarak Endemik Vadi'nin yanı sıra Mahmudiye Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, Saray Atatürk Parkı, Kapalı Pazar Alanları ve Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi gibi önemli noktaları ziyaret etme şansı buldular.

Bu özel etkinlik, dedeler ile torunlar arasındaki bağların güçlenmesine, gelenek ve göreneklerin gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile oldu. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, büyüklerin bu gezi sırasında Pursaklar'ın öncü projelerini yakından görmelerinin ve tanımalarının önemine vurgu yaparak, ilçenin değerlerini keşfetmek isteyen herkesi Endemik Vadisine davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri