Pursaklar Belediyesinden sporculara destek!

Pursaklar Belediyespor Kulübünün mücadelelerini yakından takip eden Çetin, sporun ve sporcuların geleceğine yatırım yaparak 18 bin 334 kursiyere eğitim verdirerek, lisanslı sporcu sayısını 3 bin 152'ye çıkardı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçeye kazandırdığı 30 spor salonu ve spor kompleksi ile sporcuların gelişimine önemli katkı sağlıyor. Spor yatırımlarıyla yetenekli sporcuların keşfedilmesine katkı sağlayan Pursaklar Belediyesi, çocuklar ve gençler için farklı spor dallarında gelişim imkanları sunuyor. Çetin, Mahmudiye Şehir Stadyumu'ndaki bir maçta U14 Pursaklar Belediyespor Kulübünün Etimesgut Belediyespor Kulübünü 5-1 yendiği karşılaşmayı yakından takip etti.

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilk günden itibaren alt yapıya önem vererek Pursaklar Belediyespor Kulübü aracılığıyla çocukların profesyonel eğitim almalarına ve ülke sporuna hizmet vermelerine olanak sağladıklarını ifade etti. Çocukların sporcularının gelişimini yakından takip ettiklerini belirten Çetin, yatırımlarının meyvelerini gördüklerini vurgulayarak sporcuları tebrik etti. Amacın her alanda ciddi şekilde spor yapabilen çocukları yetiştirmek olduğunu söyleyen Çetin, belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri