Pursaklar Katlı Kavşak Projesi sekteye uğradı: ABB nedenini açıkladı!

Pursaklar'da Katlı Kavşak Yapım İşi sekteye uğradı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in kapatılacak yollara itiraz etmesinin ardından ABB sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Pursaklar'da yapımı için uzun yıllar beklenen ve bölge için kritik ihtiyaç haline gelen 'Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi' kapatılacak tollar ve alternatif güzergahlarda anlaşılamamasıyla sekteye uğradı.

ABB'den yapılan açıklamada, “Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” kapsamında kapatılacak yol ve alternatif güzergâhlara Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü, Ankara Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ve Pursaklar Bölge Trafik ekiplerince sahada yapılan değerlendirmeler sonucunda karar verilmiştir. Belediyemiz bu kararı harfiyen uygulamıştır.'' ifadelerini kullandı.

ABB, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in yoğun itirazlarda bulunduğunu belirterek, “Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” Pursaklar Belediye Başkanının yoğun itirazları nedeniyle, kendisinin bize ileteceği alternatif bir güzergâh önerisi ulaşıncaya dek askıya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri