Pursaklar'da iş arayanlara müjde! Başkan Çetin: Tek amacımız 1 tane dahi hemşehrimizin işsiz kalmaması

İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla esnaflarla sürekli iletişim halinde olan Pursaklar Belediyesi, iş arayan-işveren buluşmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Tek amacımız 1 tane dahi hemşehrimizin işsiz kalmamasıdır. Bu amaç doğrultusunda hareket ederek ilçe halkımıza yeni iş kapıları sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

İstihdam Şefliği aracılığıyla sürekli esnaflarla dirsek temasında bulunarak, işçi arayan işverenlere kalifiye eleman imkânı sunan ve iş arayan vatandaşlara yeni iş imkânları sunan Pursaklar Belediyesi, işveren-iş arayan buluşmalarına devam ediyor.

ÇETİN: TEK AMACIMIZ 1 TANE DAHİ HEMŞEHRİMİZİN İŞSİZ KALMAMASI

Vatandaşların evlerine ekmek götürmelerine yardımcı olmak adına işletmelerle sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şöyle konuştu:

‘‘İşveren-iş arayan buluşmalarımızla, iş arayan hemşehrilerimizin dertlerine deva olurken, işletmelerimize de yardımcı olarak eleman açıklarını doğru adaylarla hızlı bir şekilde kapatmalarına sağlıyoruz. Tek amacımız 1 tane dahi hemşehrimizin işsiz kalmamasıdır. Bu amaç doğrultusunda hareket ederek ilçe halkımıza yeni iş kapıları sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz.''

FABRİKAYA 50 İŞÇİ ALINACAK!

Pursaklar Belediyesi aracılığı ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda 50 personel alımı yapacak fabrika için 85 kişi aranıyor. 24 kişiden olumlu cevap alındığı belirtildi.

Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımı gören 56 kişinin katılımı ile birlikte toplam 67 kişi ile iş görüşmesi yapıldı. Yapılan görüşmelerin neticesinde, firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından, söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri