Pursaklar'da işçi-işveren buluşmaları devam ediyor

Pursaklar Belediyesi istihdamı artırmak adına işçi ve işverenlerin bir araya geldiği iş arayan-işveren buluşmalarını düzenlemeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara destek olmak amacıyla işletmelerle sürekli iletişim halinde ve iş arayan-işveren buluşmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, göreve geldiği günden bu yana İstihdam Şefliğini faaliyete geçirerek geçen 5 yıl içinde ilçe halkına çeşitli iş kollarında yeni iş imkânları sundu. Yeni yılda da hemşehrilerine yeni iş fırsatları sunmaya devam etmeyi planlıyor.

BİR YIL İÇİNDE 36 İŞ BULUŞMASI DÜZENLENDİ

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, istihdam odaklı projeler ve hizmetlerle iş arayanlarla işverenleri buluşturduklarını belirtti. İstihdam Şefliği aracılığıyla işletmelerle sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan Çetin, hemşehrilerin iş bulmalarına yardımcı olmak için çaba harcadıklarını ifade etti.

Belediye aracılığıyla bir yıl içinde 36 iş buluşması düzenlendi. Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan bir toplantıda, 40 personel alımı yapacak bir fabrika için 143 kişi arandı, 27 kişiden olumlu cevap alındı ve 18 kişiyle iş görüşmesi yapıldı. Görüşmeler sonucunda, firma yetkililerinin değerlendirme yapacağı ve işe alınacak vatandaşların belirleneceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri