Pursaklar'da ön muhasebe öğrencileri mezun oldu!

Pursaklar Belediyesine bağlı Hüma Sultan Hanım Evi’nde düzenlenen ön muhasebe kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, mezuniyet heyecanı yaşadı.

Pursaklar Belediyesi, kadınların sosyal, kültürel ve mesleki alanda gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 5 ayrı Hanım Evi'nde 76 branşta 307 farklı kurs düzenliyor. Bu kurslardan başarıyla mezun olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalar verilmeye devam ediyor.

Hüma Sultan Hanım Evi'nde düzenlenen ön muhasebe kursuna katılan öğrenciler, 357 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı.

BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN’DEN TEBRİK MESAJI

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hobi ve meslek edindirme kurslarından mezun olan hanımlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek şunları söyledi: "Hanım Evlerinde kursiyerlerimiz, hem yeteneklerini keşfetme, hem de sosyalleşme fırsatı buluyor. Aldıkları eğitimlerin ardından sertifikalarını alan kursiyerlerimiz ise yeni iş imkânları bulurken, kendi iş yerlerini açma kabiliyetine ve becerilerine de sahip oluyor. Sertifika alan ve öğrendiği meslek üzerinde emek gösterecek olan tüm hanımlarımıza kolaylıklar diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri