Narin cinayetinin yankıları Ankara'da sürüyor! KESK üyeleri Sakarya Caddesi'nde toplanıyor!

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül’de cenazesi bulunan Narin için tepkiler sürüyor. KESK Ankara Şubeler Platformu, devletin kadınlara yönelik politikalarını eleştirerek Narin için yürüyüş düzenleyecek.

KESK Ankara Şubeler Platformu, yasaların uygulanmaması nedeniyle kadınların ve çocukların yaşam haklarının tehlikeye atıldığını belirtti. Aileyi kutsallaştıran politikaların kadınları ve çocukları mağdur ettiğini vurgulayan platform, bu politikalara karşı ses yükseltmek için harekete geçiyor.

NARİN CİNAYETİ TÜRKİYEYİ YASA BOĞDU

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve günler sonra cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Narin, tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğdu. 8 Eylül’de bulunan genç kızın ölüm haberi, ülkede büyük bir infiale yol açtı. KESK üyeleri Başkent Ankara'da eyleme çıkıyor.

EYLEM SAKARYA CADDESİNDE

Platform tarafından organize edilen yürüyüş, 13 Eylül Cuma günü saat 18:30’da Ankara Sakarya Caddesi’nde gerçekleştirilecek. KESK üyeleri ve destekçileri, kadın cinayetlerine ve devlet politikalarına karşı tepkilerini dile getirmek için bir araya gelecek.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri