Samsun yolunu kullanacak Ankaralılar dikkat!

Karayollarında süren yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önem arz ediyor. Samsun-Ankara yolunun 34-40. kilometrelerinde yapılan üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu güzergahta dikkatli olunması, güvenlik açısından büyük önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Türkiye genelinde devam eden diğer yol çalışmaları ise şöyle:

- Malkara-Çanakkale Otoyolu’nda (1915 Çanakkale Köprüsü dahil), Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları arasında süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle her iki yönde sağ şeritler trafiğe kapatıldı.

- İzmir Çevre Otoyolu’nun 4-6. kilometrelerinde (Pınarbaşı-Otoyol Ayrım kavşakları) orta refüjdeki aydınlatma direklerinin çalışmaları nedeniyle, 23.00-05.00 saatlerinde sol ve orta şeritler kapalı olacak. Ulaşım sağ şeritlerden devam ediyor.

- Anadolu Otoyolu’nun Bolu Doğu-Batı kavşakları arasında (14-16. kilometreler) üstyapı onarım çalışması sürüyor. Bu nedenle İstanbul yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

- TAG Otoyolu’nda Baklalı-Yılankale kavşakları arasında yapılan üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönü kapatılarak, trafik Osmaniye yönünden iki yönlü sağlanıyor.

- Zonguldak-Devrek-Mengen yolu’nun 53-54. kilometrelerinde, Devrek şehir geçişinde süren menfez çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

- İnebolu-Kastamonu yolu’nun 1-2. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

- Antalya-Burdur yolu’nun 37-38. kilometrelerinde tırmanma şeridinde oturma nedeniyle şerit daraltması yapılıyor.

- Orhaneli-Harmancık yolu’nun 80-81. kilometreleri arasında patlatmalı yapım çalışmaları yapılacak olup, yol 10.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

- Çiğdemli-Kadışehri yolu’nun 46-50. kilometrelerinde süren yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Sürücülerin, güvenli seyahat için belirtilen güzergahlarda trafik işaretlerine uymaları önemle hatırlatılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri