Selden etkilenen vatandaşlara Belediye’den yardım

Altındağ Belediyesi, selden etkilenen vatandaşın yardımına koştu. Sosyal medyadan gelen yardım talebine hızlıca yanıt veren Altındağ Belediyesi ekipleri, vatandaşın yüzünü güldürdü.

Ankara'da şiddetli yağışların ardından evini su basan Altındağlı bir vatandaş, sosyal medya üzerinden Altındağ Belediyesi'ne başvurdu. Belediye ekipleri, Baraj Mahallesi Alaaddin Keykubat Sokak'taki evde biriken su ve çamuru hızla tahliye ederek temizlik çalışmalarını tamamladı. Sel mağduru vatandaş, bu desteklerinden dolayı Altındağ Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

“YARDIM İSTEYEN TÜM ANKARALI VATANDAŞLARIN ÇAĞRISINA KULAK VERECEĞİZ”

Altındağlı vatandaşlardan gelen taleplere kayıtsız kalınmadığını, anında çözüm ürettiklerini dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Ankara’da sağanak yağış sonrası bazı mahallelerde sel felaketi yaşandı. Sağanak yağış sonrası evini su basan bir vatandaşımız Belediyemizden yardım talebinde bulundu. Ekiplerimiz ivedilikle yardım isteyen vatandaşımızın evine ulaştı. Evdeki suyu ve çamuru tahliye eden ekiplerimiz temizlik çalışması da gerçekleştirdi. Vatandaşımızın yaralarını bir nebze de olsa sarabildiysek ne mutlu bize…” dedi.

Başkan Tiryaki “Altındağ Belediyesi olarak bizlerden yardım isteyen tüm Altındağlı vatandaşlarımızın çağrısına kulak vereceğiz. İnsan öncelikli ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri