Şereflikoçhisar'ın yeni belediye başkanından ilk icraat!

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Ankara'nın birçok ilçesi CHP'ye geçti. AK Parti'nin kalesi olan ilçelerinden biri olan Şereflikoçhisar'da CHP büyük bir zafer elde etti. Şereflikoçhisar'da yüzde 60’ın üzerinde oy alarak belediye başkanlığına seçilen CHP’li Mustafa Koçak mazbatasını alarak göreve başladı. Bakın Koçak’ın ilk icraatı bakın ne oldu?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde Mustafa Koçak, yeni belediye başkanı seçildi.

Yüzde 60'ın üzerinde bir oy oranıyla seçimi kazanan Koçak, Ankara'da en yüksek oy oranına sahip belediye başkanlarından biri oldu. Koçak, yüzde 60 oy alırken, AK Parti'nin mevcut belediye başkanı Memiş Çelik ise yüzde 28.32 oy alarak belediye başkanlığını kaybetti.

Koçak, bugün mazbatasını alarak yeni görevine başladı. Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığını devralan Koçak, belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Koçak, mazbatasını alarak Belediyemizde göreve başladı. Hayırlı olsun Şereflikoçhisar. Şimdi hizmet zamanı" ifadeleri kullanıldı.

Koçak'ın ilk icraatı, belediyenin resmi web sitesini kapatmak oldu. Vatandaşlar, belediyenin resmi sitesine girmek istediklerinde yenileme uyarısıyla karşılaştılar.

Web sitesinin ana sayfasında "Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için web sitemizi yeniliyoruz" ibaresi yer aldı ve tamamlanmasına 26 gün 18 saat kaldığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri