Seymen ve Bacıeren gösterisiyle sergi açıldı

Ankara Kulübü Derneği'nin Seymen ve Bacıerenleri, Anadolu Kültür Sanat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ANKÜSADER) tarafından düzenlenen "Küçük Hanımlar Küçük Beyler Sosyal Sorumluluk Projesi İyilik Hareketi" adlı karma sergideki gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Serginin açılışı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşti. ANKÜSADER Başkanı Ressam Nesrin Taner, açılışta yaptığı konuşmada, serginin gelirinin ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Kahramanmaraş Pazarcık ilçesindeki okullara ulaştırılacağını belirtti. Taner, sergiye katkıda bulunan tüm sanatçılara ve etkinliğe ilgi gösterenlere teşekkürlerini iletti.

Taner, "Bir hafta açık kalacak olan sergimizde, kıymetli sanatçılarımızın eserleri yer alıyor. Bu projeye katkı sağlayan herkesin emeklerine teşekkür ederim." dedi. Ayrıca, açılışa katılarak gösteri sunan Seymen ve Bacıerenlere özel teşekkürlerini iletti ve Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka’ya plaket takdim etti.

Halil Bahadır Saka da, projenin önemine dikkat çekerek, "Ankara Kulübü Derneği olarak toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdik. Bugün burada, yardıma ihtiyacı olan öğrencilere destek olma amacıyla gösterimizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.

Açılışta Kakapedia dans ekibi ve diğer dans gruplarının da performansları sergilendi. Etkinlik, sanat ve dayanışma ruhunu bir araya getirerek katılımcılara coşku dolu anlar yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri