Şimşek'ten belediye personeline müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sabah saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Belediye ekiplerine müjde veren Şimşek, çalışanlara bin TL ikramiye verileceğini açıkladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Gölbaşı'nın temizliğinin ve halkının mutluluğunun bu çalışmalara bağlı olduğunu belirtti.

ANKARA'NIN EN TEMİZ İLÇESİ GÖLBAŞI

Gölbaşı'nın Ankara'nın en temiz ilçesi seçilmesinin ekiplerin emekleriyle olduğunu vurgulayan Şimşek, çalışanların sabah karanlıkta çıkarak Gölbaşı halkının daha rahat yaşaması için çaba harcadıklarını ifade etti. Başkan Şimşek, her zaman personelinin yanında olduğunu ve şikayetleri olduğunda kendisine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

BELEDİYE EKİPLERİNE MÜJDE

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, göreve geldiği ilk günden itibaren personelinin yanında olduğunu ve kazanılmış haklarını sonuna kadar verdiklerini belirtti. Başkan Şimşek, belediye başkanlığı döneminde her personelin maaşlarını ve promosyonlarını eksiksiz olarak ödediklerini vurguladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ziyaret sırasında belediye çalışanlarına müjdeli bir haber verdi. Şimşek, yeni yıl yaklaşırken belediye personeline her birine bin TL net ikramiye vereceğini açıkladı. Başkan Şimşek, "Biz kocaman bir aileyiz, yeni yılda da hep birlikte yol yürüyeceğiz inşallah" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri