Sincan Anne Çocuk Oyun Evleri'nde yaz ayları dolu dolu geçiyor

Sincan Belediyesinin hizmete sunduğu Anne Çocuk Oyun Evleri'nde, çocuklar yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. Yenikent'te bulunan oyun evinde bu hafta, çocukların günlük yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik özel bir etkinlik düzenlendi. Minikler, oyuncak tabak ve bardaklarla bulaşık yıkayıp durularken, hem eğlendiler hem de öğrenme fırsatı buldu.

Sincan Belediyesinin Anne Çocuk Oyun Evleri, her hafta farklı aktivitelerle çocuklara ve annelerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Uzman eğitimcilerin rehberliğinde gerçekleşen etkinliklerde, çocuklar yaşıtlarıyla etkileşim kurarak iletişim becerilerini geliştiriyor ve çeşitli oyunlar aracılığıyla el-göz koordinasyonları ile ince motor becerilerini güçlendiriyor.

KALİTELİ VAKİT GEÇİRİLDİ

Yenikent’te bu hafta gerçekleştirilen “Günlük Yaşam Becerileri Etkinliği” kapsamında, çocuklar ev işlerini öğrenmeye yönelik bir deneyim yaşadı. Minikler, anneleri ve öğretmenleri eşliğinde oyuncaklarla bulaşık yıkayıp duruladı, temiz ve kirli kavramlarını pratikte öğrendi. Etkinliğin ardından düzenlenen kitap okuma saatinde ise çocuklar, hayal dünyalarını zenginleştirirken kaliteli vakit geçirdi.

Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi, Yavuz Sultan Selim, Ertuğrul Gazi ve Plevne'deki Anne Çocuk Oyun Evleri, haftanın 6 günü boyunca kapılarını açık tutarak, yaz boyunca çocukları ve annelerini ağırlamaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri