Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlerle voleybol maçı yaptı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, gençlerle voleybol sahasında buluştu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı maçta kazanan dostluk oldu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, takım elbiseyi çıkararak spor kıyafetlerini giydi ve sahaya adım attı. Gençlerle voleybol maçına katılan Başkan Ercan’ın rakip takımında Sincan Kaymakamı Levent Kılıç da yer aldı. Son sayıya kadar keyifli ve sportmence geçen mücadelede sonuç dostluk oldu.

Sincan Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı ile Layika Akbilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı’nın maçına sürpriz bir şekilde Sincan Belediye Başkanı ve Sincan Kaymakamı da dahil olunca ortaya renkli görüntüler çıktı. Başkan Ercan, Layika Akbilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin takımında yer alırken, Kaymakam Kılıç ise Sincan Anadolu Lisesi takımını destekledi.

DOSTLUK KAZANDI

Çekişmeli geçen bu karşılaşmada iki taraf da büyük bir heyecanla mücadele etti. Başkan Ercan’ın sahadaki başarılı performansı gençler arasında coşkuya neden oldu. Yaptığı paslar ve kazandırdığı sayılarla hem Ercan hem de Kaymakam Kılıç gençlerden yoğun alkış topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri