Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Ercan, pazar esnafı, Millet Kıraathanesi ve asker eğlencesine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Plevne Mahallesi'nde kurulan semt pazarında esnafı ziyaret etti ve tatlı ikram etti. Ardından Millet Kıraathanesinde gençlerle buluştu, asker uğurlamasına katıldı ve seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Vatandaşlar, 31 Mart'taki yerel seçimler için desteklerini ifade ederek Ercan'a teşekkür etti.

''ANKARAMIZI GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ"

Ercan, Pazar ziyaretinin ardından öğrencileri ziyaret etmek için Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi'ne gitti. Ziyaret sırasında, kıraathanelerin gençler için olduğunu vurgulayarak, gençlerin neşe, umut ve enerji kaynağı olduğunu belirtti.

Ercan, İstasyon Mahallesi'nde askerin uğurlamasına katılarak vatandaşları memnun etti. Ardından Andiçen Mahallesi'nde çeşitli esnaf ziyaretlerinde bulundu ve Seçim İrtibat Bürosu'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ercan, yerel seçimlerde Sincan'ın başarılı olacağını vurgulayarak, "31 Mart gecesi Sincan'da yeni bir zafer kazanmaya kararlıyız, Ankaramızı gerçek belediyecilikle buluşturacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri