Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evleri çocukların ilk adresi

3-6 yaş arası çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerine olanak tanıyan, bilişsel, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evleri, çocukların favori duraklarından biri olmaya devam ediyor.

Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evleri’nde her hafta yenilenen etkinliklerle eğlence ve öğrenme hız kesmeden sürüyor. Çocuklar, alanında uzman eğitimciler ve anneleriyle birlikte, yaşıtlarıyla sosyal etkileşimler kurarak iletişim becerilerini geliştiriyor. Ayrıca çeşitli etkinlikler sayesinde el-göz koordinasyonu ve ince motor becerilerini güçlendiriyorlar.

Bu hafta oyun evlerinde çizgi çalışmaları ve sayı etkinlikleri ile okula hazırlık çalışmaları devam ederken, mevsim temalı etkinliklerle çocuklar “Hoş Geldin Sonbahar” programında mevsimleri öğreniyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde ise çocuklara hayvan sevgisi aşılanarak, günün anlam ve önemi aktarılıyor. Minikler hem oyunlarla eğleniyor hem de manevi değerler eğitimi almaya devam ediyor.

Haftanın 6 günü hizmet veren Anne-Çocuk Oyun Evleri’nin haftalık programı, Sincan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılmakta. Detaylı bilgi almak isteyenler, 444 4 762 numaralı çözüm merkezini arayabilir.

Oyun Evlerinin adresleri ise şöyle;

Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi - Malazgirt Mah. Zafer İçyer Cad. No:21

Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evi - Törekent Mah. 331. Sok. No:18

Temelli Anne-Çocuk Oyun Evi - Gazi Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Cad. No:2

Yenikent Anne Çocuk Oyun Evi - 29 Ekim Mah. 818.Cad. No:18

Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi - Ertuğrul Gazi Mahallesi Sibel Sk. Süvari Sk. Kesişimi

Plevne Anne Çocuk Oyun Evi - Plevne Mah. Bosna Cad. Destek sok. Kesişimi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri