Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı kayıtları başladı

Sincan Hanımlar Konağı’nda yeni dönem başlıyor. Çeşitli kurslar ile hanımların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayan kursların kayıtları 25 Ağustos’ta başlıyor.

Sincan Belediyesi’nin Hanım Konakları, yeni dönem kayıtları için kapılarını 25 Ağustos'ta açıyor. Hanımlara meslek edinme ve keyifli vakit geçirme imkânı sunan bu konaklarda, Kur’an-ı Kerim, Amigurumi, Kanaviçe, İğne Oyası, Örgü ve Punch gibi farklı alanlarda uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler verilecek. Başvurular 5 Eylül’e kadar devam edecek.

Kadınlara her alanda destek olmayı amaçlayan Sincan Belediyesi, yoğun ilgi sebebiyle Hanım Konaklarının sayısını 12’ye çıkardı. Sadece kadınlara yönelik hizmet sunan bu konaklarda, haftanın her günü çeşitli eğitim kursları ve hobi atölyeleri düzenleniyor. Sincanlı hanımlar, bu eğitimlerle kendilerini geliştirirken aynı zamanda hoş sohbetler eşliğinde keyifli vakit geçirme fırsatı yakalıyor.

Yeni dönemde de Kur’an-ı Kerim, Amigurumi, Kanaviçe, İğne Oyası, Örgü ve Punch gibi kurslarla dolu dolu programlar sunulacak. Kurslara kayıtlar, 25 Ağustos’tan itibaren hanım konaklarından yapılabilecek ve 5 Eylül'de sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri