Sincan Belediyesi kreşleri gün boyu hizmet veriyor

Sincan Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde tamamlanarak hizmete sunulan Lale, Leylak, Papatya, Zambak ve Menekşe kreşlerinde çocuklar güvenli bir ortamda eğlenerek öğreniyor. Kreşlerde atölye sistemiyle eğitim veriliyor ve çocuklar her gün farklı etkinliklerle motor ve bilişsel becerilerini geliştiriyor.

Sincan Belediyesi, okul öncesi eğitimi önemseyerek 36-60 ay arasındaki çocuklara hizmet veriyor ve çocukların farklı etkinliklere katılarak gün boyunca bilgi ile bütünleşmelerini sağlıyor. Aileler tarafından da takdir toplayan bu kreşler, atölye sistemi eğitim modeli ile çocuklara eğlenceli bir öğrenme ortamı sunuyor. Matematik, fen-doğa, okuma yazmaya hazırlık, masal ve mutfak atölyeleri gibi çeşitli alanlarda eğitim alan minikler, ev rahatlığında keyifli zaman geçiriyor.

Minikler, uzman eğitimciler eşliğinde sıkılmadan ve keyifle eğitimlerini tamamlıyor. Her ay, öğretmenler öğrencilere belirlenen konu özeline uygun etkinlikler düzenliyor. Matematik atölyesinde sayı-nesne eşleme çalışmalarıyla çocuklar sayıları öğrenirken, mutfak atölyesinde sağlıklı beslenme konusunda bilgi sahibi oluyorlar. Fen-doğa atölyesinde yapılan deneylerle bilimle tanışan minikler, okuma yazmaya hazırlık yapıyor ve harflerle tanışıyorlar. Ayrıca, masal atölyesinde düzenlenen etkinlikler ve kukla gösterileriyle çocukların hayal dünyası gelişiyor ve kitap okuma alışkanlığı kazanmaları destekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri