Sincan Belediyesi Sincanlılar için üretiyor

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı atölyelerde, bank ve kamelya üretimi hız kesmeden devam ediyor. İlçenin kent mobilyası ihtiyacını karşılamak amacıyla üretilen bu mobilyaların montajı da belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanların bakımını özenle yaparak ilçenin estetik değerini artırırken, aynı zamanda Sincan'ın ihtiyaç duyduğu bank ve kamelyaları kendi olanaklarıyla üretiyor. Bu mobilyalar, sosyal yaşam alanlarında kullanılmak üzere büyük bir titizlikle üretiliyor.

“Sincanlılar İçin Üretiyoruz, Sincan İçin Çalışıyoruz” sloganıyla hareket eden ekipler, atölyeye getirilen ham keresteyi önce yarı mamul ve mamul haline getiriyor. Kullanılan ahşap malzemeler, çeşitli hava koşullarına dayanıklılık gösteren türlerden özenle seçiliyor.

20 kişilik bir ekip, güvenlik önlemlerini alarak bank ve kamelya üretimine başlıyor. Borular bükülüp kaynakla birleştirildikten sonra boyama işlemi yapılıyor. Üretimi tamamlanan bu kent mobilyaları, ihtiyaç duyulan yerlere taşınarak monte ediliyor ve halkın kullanımına sunuluyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, verilen bu hizmeti sosyal medyadan paylaştığı şu sözlerle duyurdu:

“Sincanlılar için üretiyor, Sincan için çalışıyoruz. Sosyal yaşam alanlarında yer alan tüm kent mobilyalarının üretimi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yapılıyor ve hemşehrilerimizin hizmetine sunuluyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri