Sincan Belediyesi’nden çocuklara hayvan sevgisi eğitimi

Sincan Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve doğa dostlarıyla buluşturmak amacıyla düzenlediği etkinliklerle miniklere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Ankara'nın Sincan İlçesinde yaz tatilini değerlendiren çocuklar, Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Sevgi Bahçesi ve Pati Park’ta can dostlarıyla keyifli vakit geçirdi.

MİNİKLER VE CAN DOSTLAR BİR ARADA

Sincan Belediyesi, çocukların hayvan sevgisi kazanmaları ve hayvanları koruma bilincine sahip olmaları için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi, Sevgi Bahçesi ve Pati Park’ta gerçekleşen ziyaretlerde minikler, sevimli dostlarıyla bir araya geldi.

EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ BİR DENEYİM

Etkinlik sırasında görevli personeller, çocuklara hayvanların bakımı, korunması ve sahiplendirilmesi hakkında bilgi verdi. Çocuklar, hayvanları sevdiler, onları beslediler ve nasıl doğru bir şekilde yaklaşmaları gerektiğini öğrendiler. Özellikle midillilere binen miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi. Ziyaret hem çocuklar hem de bakımevindeki hayvanlar için keyifli ve öğretici bir deneyim oldu.

AİLELERDEN TEŞEKKÜR

Çocuklarının mutluluğuna tanıklık eden aileler, bu güzel etkinlik için Sincan Belediyesi ve Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti. Sincan Belediyesi, bu tür etkinliklerle çocukların hayvanlara karşı sevgi ve sorumluluk duygusunu geliştirmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri