Sincan Kaymakamı Kılıç, Sincan Ahi Kadın Girişimi Kooperatifi Başkanı Şahin ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı

Sincan Ahi Kadın Girişimi Kooperatifi Başkanı ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Denetim Kurulu Başkanı Sultan Şahin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş ve beraberindeki heyet Sincan Kaymakamı Levent Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçeye yönelik 60 bin Euro tutarındaki hibe kredi desteği değerlendirildi.

Sincan Kaymakamı Levent Kılıç’ın makamında gerçekleştirilen istişare toplantısına; Sincan Ahi Kadın Girişimi Kooperatifi Başkanı ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Denetim Kurulu Başkanı Sultan Şahin, Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş ve beraberindeki heyet katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, bölgeye yönelik 60 bin Euro tutarında hibe kredi desteğinin değerlendirilmesi oldu.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun ve Sincan Ahi Girişimi Kooperatifi’nin bölgedeki projeleri ve iş birlikleri üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.

Hibe kredi desteği ile bölgede yapılabilecek projeler ve bu projelerin Sincan’a katkıları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Levent Kılıç, toplantıda yapılan istişareler ve verilen destekler için katılımcılara teşekkür ederek, bölgeye yapılacak katkıların önemini vurguladı. Ayrıca, bölgenin kalkınması için iş birliği ve desteklerin devamını diledi.

Toplantıya katılan Abdullah Çavuş, Sultan Şahin ve diğer yetkililer de Sincan’a sağlanan hibe kredi desteği için teşekkür ederek, bu desteklerin bölgenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirttiler.

Ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri