Sincan metrosunu sağanak vurdu!

Ankara'da öğleden sonra sağanak yağış etkili olmaya başladı. Özellikle Sincan ilçesinde kuvvetli bir şekilde devam eden yağış Törekent Metrosu'nun sular altında kalmasına neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağını duyurmuştu. Vatandaşlar yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı uyarıldı ve bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış etkisini tüm ilçelerde gösterdi.

Başkent'in tüm cadde ve sokaklarını etkisi altına alan sağanak yağış, dışarda bulunan vatandaşları olumsuz etkiledi. Özellikle Sincan ilçesinde vatandaşlar göle dönen sokaklarda arabalardan inip binerken sıkıntı yaşadı. Trafikteki araçlar ise ilerlemekte güçlük çekti.

Sincan'da aynı zamanda raylı sistem de yağıştan olumsuz etkilendi. Yağışların etkili olduğu ilçede Törekent Metrosu da sular altında kaldı. Adeta göle dönen metro istasyonu vatandaşların kameralarına yansıdı. Selin görüntülerini paylaşan vatandaşlar, metro istasyonunda mahsur kaldı. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ankara Ayaş yolu olarak bilinen D140 Karayolunda ise çok sayıda araç sel nedeniyle yolda mahsur kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri