Sincan Park'ın açılışına vatandaşlardan yoğun ilgi!

Ankara’nın yeni gözdesi Sincan Park, gerçekleştirilen açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilerine açtı. İki gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve Manga konseriyle vatandaşlar, parkı doldurdu.

Sincan Park, 300 bin metrekarelik alanıyla görkemli bir törenle açıldı. 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen açılış etkinliklerinde, parkı ziyaret edenlerin sayısı 500 bine ulaştı. Açılışın ilk gününden itibaren yoğun ilgi gören Sincan Park, her yaştan ziyaretçiyi ağırladı.

MANGA KONSERİ VERİLDİ

Çocuklar, gençler ve yetişkinler iki gün boyunca Sincan Park’ta doyasıya eğlendi. Özellikle Manga grubunun verdiği konser büyük beğeni topladı. Gece saatlerine kadar süren etkinlikler gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Park, ışıl ışıl parlayarak coşkulu kalabalığı ağırladı.

ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER VE OYUN ALANLARI

Sincan Park, akıllı aydınlatma ve sulama sistemleriyle donatıldı ve çocuklara yönelik devasa büyüklükteki oyun parkıyla da dikkat çekti. Çeşitli oyuncaklar ve şişme oyun parkı, çocukların eğlenceye doymasını sağladı. Müzik, dans, animasyon etkinlikleri, yarışmalar ve palyaço gösterileri miniklerin ilgisini çekti. Çizgi film karakterleriyle fotoğraf çektiren çocuklar, yüz boyama etkinlikleri ve bando gösterileriyle neşeli anlar yaşadı.

Voleybol ve basketbol sahaları ile yürüyüş yolları büyük beğeni toplayan Sincan Park, ziyaretçilere iki gün boyunca ücretsiz ikramlar sundu. Parkta kurulan stantlarda mısır, macun ve pamuk şeker dağıtıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri