Sincan yaza hazırlanıyor!

Sincan Belediyesi park ve bahçe ekipleri, kentin estetik görünümünü koruyarak ve yeşil alanları bakımlı tutarak, yaz aylarına hazırlanıyor. Park ve bahçelerin temizliği ve düzeni için yoğun bir çalışma yürüten ekipler, budama, yabani ot temizliği, çim biçme gibi mevsimsel işlemleri titizlikle gerçekleştiriyor.

Sıcak havalarla birlikte artan park ziyaretçileri için, Sincan Belediyesi estetik dokunuşlar yapıyor ve aynı zamanda ağaçlandırma, budama, yabani ot temizliği gibi hizmetleri sunuyor. Yeşil alanların korunması ve artırılması için özen gösteren ekipler, Sincanlıların dinlenebileceği parkların bakımını yapıyor; çim biçme, toprak havalandırma, gübreleme, kuru otların temizlenmesi, çapalama gibi işlemleri sürdürüyor.

''PARKLARIMIZ YAZ İÇİN HAZIR HALE GETİRİLİYOR''

Sincan'daki parklarda yeşilin her tonunu bulmak mümkün. Bununla birlikte, geleceğimizin teminatı olan çocuklar için de özel çalışmalar yapılıyor. Çocukların rahat ve güvenli bir ortamda oynamalarına önem veren belediye, çocuk parklarını da yaz aylarına hazırlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çocuk oyun alanlarında zemin kumlama, tesviye çalışmaları ve arızalı oyuncakların tamiratını gerçekleştiriyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz ağaçlarımızın budama ve bakımlarını büyük bir özenle gerçekleştiriyor. Parklarımız yaz için hazır hale getiriliyor. Gelecek nesillere emanet edeceğimiz doğayı korumalıyız. Biz de bunun için durmadan çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri