Sincan'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına Başkan Ercan eşi Emine Ercan ile katıldı

Sincan Belediyesi, düzenlediği "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladı. Sincanlı kadınların bilinçlendiği ve sosyalleştiği bu etkinlik kapsamında, Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencilerinin verdiği konserle renkli bir atmosfer oluşturuldu.

Program öncesinde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan, konukları selamlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Masaları tek tek dolaşarak kadınlara çiçek takdim eden Başkan Ercan ve eşi, katılımcılar arasında samimi bir atmosfer oluşturdu.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Ercan, bir şehrin daha yaşanabilir hale gelmesinde kadınların önemli bir role sahip olduğunu vurguladı. Kadınların katkısıyla şehirlerin güzelleştiğini belirten Başkan Ercan, önümüzdeki beş yılın kadınların yılı olacağını ifade etti. Gelecek projelerinde kadınlara yönelik spor salonlarının sayısını artıracaklarını ve kadın istihdamı için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ercan'ın eşi Emine Ercan ise kadınların aile ve toplum yapısındaki önemine vurgu yaparak, Sincan'daki girişimci kadınların başarı hikayelerini dinleyeceklerini belirtti. Başkan Ercan'a ve Cumhurbaşkanı'na desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Emine Ercan, kadınların başarılarını kutladı.

Konuşmaların ardından girişimci kadınlara Başkan Murat Ercan ve eşi Emine Ercan tarafından hediyeler takdim edildi. Program, katılımcılar arasında keyifli ve anlamlı bir etkileşim ortamı sunarak son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri