Sincan'da bir şahıs polisle çatıştı, kendini vurarak ağır yaralandı

Ankara'nın Sincan ilçesinde polisin takibindeki bir aranan şahıs, takip edildiğini fark edince silahla ateş açarak saklandığı binada kendini vurdu. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgilere göre, polis ekipleri Atatürk Caddesi üzerinde Ahmet K. isimli aranan şahsı takibe aldı. Şüpheli, polis araçlarını fark edince, yanındaki silahı çıkararak polis ekiplerine ateş açtı. Şahıs, daha sonra yakınlarda bulunan bir binaya saklanarak kendini korumaya çalıştı.

Bölgeye hemen özel hareket polisleri ve diğer destek birimleri sevk edildi. Polis ekipleri, şüphelinin saklandığı binanın etrafını sararak yakalama operasyonu başlattı. Şüphelinin yerini tespit eden ekipler, kendisinin teslim olması için müzakereci devreye soktu. Ancak, Ahmet K., polis tarafından yakalanacağını anlayınca, kendisine ateş ederek ağır şekilde yaralandı.

Yaralı şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye sevk edildi. Şüphelinin sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri