Sincan'da park kavgası bıçaklı saldırıya döndü: 1 ölü 1 yaralı, 4 gözaltı

Ankara’nın Sincan ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen talihsiz bir olay, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi'nde gerçekleşen olayda, aracını park etmeye çalışan sürücü, bir çocuğun ayağının üzerinden geçti. Olayın ardından yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kanlı bir kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, 44 ACK 595 plakalı otomobilin sürücüsü Sefa Ç., aracını park etmek amacıyla kaldırıma yanaşırken, yol kenarında bulunan küçük bir çocuğun ayağının üzerinden fark etmeden geçti. Olay sonrası çevrede bulunan çocuğun yakınları hızla olay yerine geldi ve Sefa Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü.

BIÇAKLI KAVGA ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Kalabalık bir grupla karşı karşıya kalan Sefa Ç., eline geçirdiği bir bıçakla kendisini savunmaya çalıştı. Ancak çıkan arbedede, elindeki bıçağı gruba kaptırdı. Kavga sırasında Sefa Ç., kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine hızla gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Sefa Ç., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS 4 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Olay sonrası bölgeye sevk edilen polis ekipleri, kavgaya karışan ve saldırıda bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, kavgaya karışan kişilerin ifadelerini alarak olayın nasıl başladığını ve bıçak darbesinin nasıl gerçekleştiğini aydınlatmaya çalışıyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olayın detaylarının önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri