Sincan'da yol ve kaldırım sorunu! Vatandaşlar "pes" diyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bozuk yollar ve düzenlenmemiş kaldırımlar, vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara son yıllarda altyapı sorunları ile sık sık gündeme geliyor. anadolugazete.com.tr olarak, Ankara'nın altyapı, otopark ve çevre sorunlarını sık sık gündeme getirmeye devam ediyoruz.

Ankara'daki çevre sorunları her geçen gün azalması gerekirken yol ve kaldırım problemi gün geçtikte artıyor. Ankara'da yol ve kaldırım sorunu olan ilçelerden biri de Sincan...

BAŞKENTİN KRONİK SORUNU!

anadolugazete.com.tr ekibi, Ankara'nın Sincan ilçesinin sokaklarındaki olumsuzlukları görüntüledi. Sincan'da yol ve kaldırım sorunu dikkat çekiyor. Sincan'da görüntülenen yollarda engelli vatandaşların da geçmekte zorlandığı gözlemlenirken vatandaşlar ise 'yenileme' çalışması talep ediyor.

YOL VE KALDIRIM SORUNU!

Sincan'daki kaldırım bozukluğu ve kırık taş sorunu, vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almasını talep eden vatandaşlar, sorunun çözümü için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Yerel yönetimlerden altyapı sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını bekleyen Sincanlılar, güvenli bir çevrenin sağlanması için belediye başkanlarına önemli görevler düştüğünü anımsatıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri