Sürücüler dikkat! Ankara-Niğde Otoyolu trafiğe kapatıldı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun Ankara istikametindeki çalışmalar sebebiyle 3 şeritli yolun soldan 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşıma tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları 0-11. kilometreleri (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul istikametinde tünel portal yapısını uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna girerek, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola geçiş yapabiliyor.

ANKARA-NİĞDE OTOYOLU'NUN 2 ŞERİDİ TRAFİĞE KAPATILDI!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun Ankara istikametindeki çalışmalar sebebiyle 3 şeritli yolun soldan 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşıma tek şeritten kontrollü bir şekilde izin veriliyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Ankara Caddesi Çiğli istikameti 0-1. kilometreleri bağlantı kolunda genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle 16 Eylül'e kadar ulaşım Altınyol'dan devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri