TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve heyeti Anıtkabir'de

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e anlamlı bir ziyarette bulundu. Ziyaret, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gerçekleştirildi.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve beraberindeki TFF heyeti, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Heyette yer alan TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş, TFF Başkan Vekili Lale Cander ve diğer yöneticiler, saygı duruşunda bulunduktan sonra Başkan Hacıosmanoğlu mozoleye çelenk bıraktı.

ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ İMZALANDI

Saygı duruşunun ardından TFF heyeti, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Başkan Hacıosmanoğlu, deftere yazdığı mesajda, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andıklarını ifade etti. Ayrıca, Türkiye'yi çağdaş uygarlık seviyesine taşımak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı mesajda, Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” ilkesini rehber edindiklerini belirterek, Türk gençlerinin uluslararası arenada başarı elde etmesi ve Türk milletinin gücünü dünyaya göstermesi hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.

"GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ"

Hacıosmanoğlu, Türkiye'nin sportif alanda ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek için büyük bir kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı. Özellikle futbolda gençlerin önünü açarak, Türk futbolunun dünyada iz bırakması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri