TravelExpo rüzgarı Ankara'da esecek!

Başkent Ankara, uluslararası kültür turizminden kamp ve karavan turizmine, sağlık turizminden kış turizmine kadar geniş yelpazeli bir fuara daha ev sahipliği yapacak. 16-19 Kasım tarihleri arasında 'TravelExpo 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı' yerli-yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayacak.

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara'da TravelExpo 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı rüzgarı 16-19 Kasım tarihleri arasında esecek.

ATO Congresium'da yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuarda Türkiye'nin turizm potansiyeli gözler önüne serilecek. TravelExpo 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, kültür turizminden kamp ve karavan turizmine, sağlık turizminden kış turizmine kadar geniş yelpazeye ev sahipliği yapacak.

ÇÜNKÜ BURASI BAŞKENT ANKARA!

Ankara, bu 100. yılda gurur üstüne gurur yaşamaya devam ediyor. Gordion Antik Kenti ve Arslanhane (Ahi Şerafettin) Camii’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne alınmasının ardından Başkent, Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

TÜRKİYE'NİN VE ANKARA'NIN TURİZM POTANSİYELİ TANITILACAK

Başkent Ankara'nın potansiyeli, kent ve çevresi, bürokrasinin varlığı ve turizm potansiyeli TravelExpo'nun gerçekleştirileceği yer açısından avantaj sağlayacak.

Ulusal ve uluslararası hava yollarının direkt uçuşlarının var olması ve kentin kolay ulaşım imkanı yine bu fuarın Başkent'te gerçekleştirilmesi nedenleri arasında yer alıyor.

Fuarda sadece Türkiye'nin değil, çevre ülkelerin de turizm potansiyelinin ortaya konması amaçlanıyor. Özellikle sağlık turizminde başarılı adımlar atan Türkiye, yurt dışından yoğun talep görüyor. Bu bağlamda hem Türkiye'nin sağlık turizmindeki başarısı hem de karşılıklı etkileşimin sağlayacağı yararlar göz önüne alınarak 200 yabancı sağlık turizmi profesyonelinin B2B görüşmeleri gerçekleştirmesi adına özel bir alan oluşturuldu.

TURİZM PROFESYONELLERİ FUARDA YERİNİ ALACAK

Yerli ve yabancı sağlık turizmi profesyonellerinin 'eşleşme' programı çerçevesinde kurumlardan randevu alarak gerçekleştirecekleri görüşmeler hem sağlık turizm sektöründe yeni pazarlara hem de müşteri potansiyelinin artmasına olanak sağlayacak. Bu çalışma kapsamında kurum ve kuruluşlar iş geliştirme platformu oluşturabilecek.

TURİZMİN KALBİ ANKARA'DA ATACAK

Cumhuriyet'in 100. yılında dünya sağlık sektörünün kalbi, bu fuarda atacak. Tüm yerel ile ulusal turizm medyasının katılması ve yüzlerce turizm otoritesi, sanatçı, yönetici ve akademisyenlerin de önemli etkinlikte konuşma yapması bekleniyor.

TravelExpo 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı; T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi , Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Kent Konseyi, TÜRSAB, ATİD, ANTOD, TUADER, ANRO, TUREB, SKAL ANKARA ve TAV Havalimanları destekleriyle düzenleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri