Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği-Amed SK maçına Süper Lig hakemi, Ankaragücü ve Keçiörengücü maçlarına yeni hakem

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu.

Ankara temsilcilerinden Ankaragücü, Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken, bu maçın hakemi Feridun Daldaş olacak. Daldaş, bu sezon yalnızca 3. haftada oynanan Adanaspor-Pendikspor maçını yönetmiş, 4-3 biten karşılaşmada 6 sarı kart bir penaltı kararı vermişti. Daldaş, Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor'un maçını ilk kez yönetecek.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA DİRENÇ TONUSLUOĞLU

Haftanın en önemli maçlarından biri olarak görülen Gençlerbirliği - Amed Sportif mücadelesini ise Süper Lig hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu, bu sezon Süper Lig'de 5 maç yönetmiş, bu karşılaşmalarda 23 sarı kart, 1 kırmızı kart ve 1 penaltı kararı vermişti. Gençlerbirliği, Tonusluoğlu yönetiminde 2021-2022 sezonunda Sakaryaspor’a 2-1 mağlup olmuştu. 34 yaşındaki hakem, Amed Sportif'in ise ilk kez bir maçını yönetecek.

KEÇİÖRENGÜCÜ ÖMER FARUK GÜLTEKİN'LE İLK KEZ!

Ankara Keçiörengücü’nün Esenler Erokspor deplasmanında 3 puan mücadelesi vereceği karşılaşmada düdük çalacak hakem Ömer Faruk Gültekin olacak. Gültekin, bu sezon TFF 1. Lig'de iki maçta görev aldı; bu maçlarda 8 sarı kart, 1 kırmızı kart ve 1 penaltı kararı verdi. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'e yükselen Gültekin, Keçiörengücü'nün ilk kez bir maçını yönetecek. Esenler Erokspor ise 2022-2023 sezonunda Gültekin'in yönettiği maçta Somaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri