Turgut Altınok: ‘Mansur Yavaş, ülkücülüğü bir seçim otobüsü olarak görüyor"

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, MHP Etimesgut İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın da katıldığı etkinlikte ABB Adayı Turgut Altınok, MHP tarafından Cumhur İttifakı Adayı olarak çıktığı seçimde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve yeniden aday olan Enver Demirel’e selam vererek konuşmasına başladı.

Enver Demirel için ‘Efsane başkan’ ifadelerini kullanan Altınok’a AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’dan da ‘İki efsane başkan’ yakıştırması geldi.

Konuşmasında Etimesgut Belediye başkanı Enver Demirel’i ve yaptıklarını öven Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi için ise geride kalan 5 yılın ‘Boş’ yıl olduğunu söyledi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın milliyetçilik söylemlerine eleştiride bulanan Altınok, ‘Ülkücülüğü sanki bir seçim otobüsü, beş yılda bir seçimden seçime binmeye çalışıyor” diye konuştu.

Mansur Yavaş’ın sosyal yardımları reklam olarak kullandığını söyleyerek eleştirilerini sürdüren Altınok, Cumhur İttifakı’nın doğduğu anlayışın ‘Beka’ olduğunu belirtti ve CHP’ye eleştirilerde bulundu.

Büyükşehir’de yapacaklarımıza onların hayali bile yetişemez diyen Altınok, herkesin çalışması gerektiğini söyledi ve “Zafer hepimizin olacak, bize oy verenler iyi ki oy vermişiz diyecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri