Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a centilmenlik örneği: CHP seçim bürosunu ziyaret etti...

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak, rakibi Mansur Yavaş'a yönelik centilmenlik örneği gösterdi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim yarışı 'kızımışken' CHP'nin seçim bürosunu ziyaret ederek, "parti yarışı değil, hizmet yarışı olduğuna" vurgu yaptı.

Altınok'un bu anlamlı ziyareti, siyasi atmosferi yumuşatıcı bir etki yarattı. Siyasetteki gerilimi azaltıcı bir adım olarak nitelendirilen bu ziyaret, Altınok'un tüm kesimlere eşit mesafede olduğunu ve Ankara'ya hizmet odaklı bir bakış açısına sahip olduğunu gösterdi.

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan açıklamalarda, Altınok'un Ankara'nın trafik ve ulaşım sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımı dikkat çekti. Ayrıca, Ankara'nın kültürel çeşitliliğini ve zenginliğini vurgulayarak, farklı illerin kültürlerini yaşatacakları "kültür yolu sokağı" projesini müjdelemesi önemli bir adım olarak değerlendirildi.

KÜLTÜR YOLU SOKAĞI MÜJDESİ

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yozgat Dernekler Federasyonunca düzenlenen “Yöresel Yozgat Desti Kebabı Toplantısı”nda Yozgatlılarla buluştu.

Altınok, Ankara’da farklı illerin kültürlerinin yaşatılacağı “kültür yolu sokağı” kuracaklarının da müjdesini verdi. Altınok, “Ankara’ya bir de kültür yolu sokağı yapacağız. İllerimizin mimarisiyle evleri yapacağız. Yozgatlı Dernekler Federasyonumuza da orada bir yer vereceğiz inşallah. Personel bizden olacak, telefon bizden, ısıtma bizden. Desti kebabı orada olacak. . ‘Yozgat Sürmelisi’ orada çalacak inşallah. Dolayısıyla Ankara’da yoğun olan illerimizin kültürünü yaşatacakları bir kültür yolu sokağımız olacak. Bununla beraber de bu illerimizin doğal ürünlerini satış yerleri olacak. Toplantı yerleri olacak.” diye konuştu.

“SOSYAL YARDIMLAR 15 NİSAN’DA HESAPLARDA OLACAK ”

Sosyal yardım projelerini anlatan Altınok, “Bu arada Kazan’daki esnafımıza da müjdeler olsun. Emekliye verdiği 1000 liranın yerine 500 lira vereceğiz. Et parası diye verdiği 400 liranın yerine 2 bin 500 lira vereceğiz. vatandaşımız isterse kasaptan etini alsın, isterse sütünü alsın, isterse yoğurdunu, peynirini alsın. Ama bu parayı nerede harcayacak biliyor musunuz? Sadece Kazan’da harcayacak. Doğalgaz yardımı 500 yüz lira veriyor biliyorsunuz. Doğalgaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkaracağız. Allah nasip ederse vekaleti , emaneti verdiğinizde 15 Nisan’da vatandaşlarımızın hesabına bu paralar yatacak.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri