Turgut Altınok'tan trafik eleştirisi: Metro ağı vurgusu

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın trafik sorununa dikkat çekerek, metro ve yeni bulvarlar yapılmadığı takdirde kısa bir süre içinde trafiğin çekilmez bir hale geleceğini belirtti. Altınok, Ankara'nın ulaşım sorununu çözmek adına metro ağlarını genişleteceklerini vurguladı.

Etimesgut'ta düzenlenen bir etkinliğe katılan Altınok, Keçiören'in dönüşüm sürecine değinerek, şimdi sıranın Ankara'nın hizmete açılması olduğunu ve bu bağlamda Başkent'in hak ettiği hizmetlerle buluşturulacağını ifade etti.

İşsizlik sorununu çözmeye yönelik vaatlerde bulunan Altınok, Akyurt fuar alanını bir yıl içinde hizmete açacaklarını ve bu sayede binlerce insana iş imkanı sağlayacaklarını dile getirdi. Ayrıca, Ankara'ya milyonlarca yerli ve yabancı turistin gelmesini sağlayacaklarını belirtti.

Programda Ankara'daki ulaşım sorununa da değinen Altınok, Ankara'yı metro ağlarıyla donatarak bu sorunu çözeceklerini ve şehre spor, sanat, kültür, bilim, teknoloji ve gençlik merkezleri ile kreşler gibi hizmetler sunacaklarını söyledi. Altınok, verilecek oyların sadece beş yıllık bir süreci değil, geleceği şekillendirecek önemli bir karar olduğunu vurguladı ve Ankara'yı gelecek nesillere layık bir başkent haline getireceklerini belirtti.

Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve bazı milletvekilleri de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri