TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası Milletvekillerinden açıklama: Terörle mücadele kesintisiz devam etmelİ

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Ankara Milletvekilleri Yüksel Arslan, Adnan Beker ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, anadolugazete.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ saldırısı, TBMM'deki milletvekillerinin gündemini oluşturdu. Ankara Milletvekilleri Yüksel Arslan, Adnan Beker ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, çok sayıda şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısı hakkında anadolugazete.com.tr Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu ve Editör Berat Temiz'e özel açıklamalarda bulundu.

"TERÖRÜN ALLAH BELASINI VERSİN"

Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu terör saldırısını kınıyorum. TUSAŞ, savunma sanayisi için önemli bir yer. Son yıllarda savunma sanayisindeki gelişmeleri çekemeyen vatan hainlerinin saldırısı. Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Terörün Allah belasını versin. dedi.

"TERÖRLE MÜCADELE KESİNTİSİZ DEVAM ETMELİ "

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınadı. Arslan, "Terörle mücadele kesintisiz devam etmeli. Bu saldırı bizleri üzdü ama moralimizi bozamaz. Terörle mücadelede sonuna kadar devletin yanındayız" diye konuştu.

"ARI KOVANI YAKILMALI"

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise terör saldırısını kınayarak, "Arı kovanına çomak sokuldu ama kovanı yakmak gerekiyor. Bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri