TUSAŞ'taki terör saldırısında taksi şoförünün İmrendi Mahallesi yakınlarında öldürülerek araçtan atıldığı iddia edildi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısında 4 kişi şehit olurken, 3'ü ağır 14 kişi yaralandı. Saldırıda taksicinin de öldürdüğü iddia edildi.

Kahramankazan'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 4 kişinin şehit olduğunu 3'ü ağır 14 kişinin yaralandığını aktarmıştı.

Saldırının ardından TUSAŞ tesisleri güvenlik güçleri tarafından uzun bir çatışmanın ardından tamamen kontrol altına alındı ve olayla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, teröristlerin saldırı için kullandıkları aracın bir ticari taksi olduğu belirlendi. Görüntülerde teröristlerin bölgeye gasp ettikleri taksiyle geldiği görülmekte.

Saldırı sonrası yapılan incelemelerde, taksi şoförü M.A.'nın İmrendi Mahallesi yakınlarındaki bir fabrikanın yakınlarında öldürülüp, aracından atıldığı iddia ediliyor. Taksi şoförünün durumuyla ilgili resmi bir açıklama henüz mevcut değil.

Taksicinin cenazesinin teşhis için Kahramankazan Devlet Hastanesine getirildiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri