Ülkenin dört bir yanından fotoğraflı cevaplar: “Hayatımız Cumhuriyet” sergisi Ankaralılarla buluştu!

Ankara’da açılan “Hayatımız Cumhuriyet” sergisi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen fotoğraflarla Cumhuriyetimizin 101 yıllık coşkusunu Ankaralılarla buluşturuyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara’da Cumhuriyetimizin 101. yılına özel düzenlenen “Hayatımız Cumhuriyet” sergisi, bugün kapılarını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen, binlerce insanın coşkusunu paylaştığı fotoğraflar sergide yerini alırken, Cumhuriyetimizin yıllar içindeki görkemli yolculuğu gözler önüne seriliyor.

MANSUR YAVAŞ’IN ÇAĞRISINA YANIT GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a… 81 ilimizden Cumhuriyet coşkunuzu, Cumhuriyetimizin doğduğu, kuvvet bulduğu Türkiye’mizin kalbi Ankara’da sizlerle birlikte taçlandırmak istiyoruz” sözleriyle yaptığı çağrıya büyük bir yanıt geldi. Türkiye’nin dört bir yanından Cumhuriyet sevdalılarının gönderdiği binlerce fotoğraf, sergiye hayat verdi.

CUMHURİYET VE SEN TEMASIYLA 101 FOTOĞRAF

“Cumhuriyet ve Sen” temasıyla hazırlanan sergide, 101. yıla özel seçilen 101 fotoğraf yer alıyor. Sergi, 7’den 70’e herkesin Cumhuriyet coşkusunu, sevgisini ve heyecanını yansıtan karelerden oluşuyor. Bu özel sergiyle, Cumhuriyetimizin kurucularına bir teşekkür sunulurken, gelecek nesillere de bir Cumhuriyet buluşmasının anısı bırakılmak isteniyor.

GELECEK NESİLLERE ADANMIŞ BİR SERGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen sergi, Cumhuriyet coşkusunu Ankaralılarla paylaşarak, bayramımızın ne kadar büyük bir miras olduğunu hatırlatıyor. Tüm Cumhuriyet sevdalılarına katkıları için teşekkür edilen sergi, Ankaralılar ve ziyaretçiler için önemli bir buluşma noktası haline geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri