Ulus metro, stadyum çıkışında yürüyen merdiven arızası devam ediyor

Ankara'nın kalbindeki ulaşım ağının önemli bir noktası olan Ulus Metro İstasyonu'nda iki gündür yürüyen merdiven arızası devam ediyor.

Nüfusu 6 milyonu aşan Ankara'da iş, okul başta olmak üzere bir yerden bir yere gitmenin en hızlı yolu toplu taşıma araçları oluyor. Otobüs, metro, minibüs bu yüzden Ankaralıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yaşlı, engelli ve bebek arabasıyla toplu taşımayı kullananların öncelikli tercihi rahatlığından dolayı asansör ve yürüyen merdivenler oluyor. Ancak Ankara'nın birçok metro istasyonunda çalışmayan yürüyen merdivenler Başkentlileri mağdur ediyor.

BAŞKENTLİLERİN ÇİLESİ: YÜRÜMEYEN MERDİVENLER

Ankara'nın kalbindeki ulaşım ağının önemli bir noktası olan Ulus Metro İstasyonu'nda iki gündür yürüyen merdiven arızası devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde de devam eden yürüyen merdiven arızası, şehirdeki ulaşımı olumsuz etkiledi.

ENGELLİ VE YAŞLILAR MAĞDUR!

Stadyum çıkışında bulunan yürüyen merdivenin arızalanmasıyla birlikte, yoğun saatlerde istasyonu kullanan vatandaşlar beklenmedik zorluklarla karşılaşıyor. Bu durum özellikle işe veya okula yetişmek için metro kullanmak zorunda olanları etkiliyor. Yürümeyen merdivenlerden başta engelli ve yaşlılar olmak üzere tüm yolcular nasibini alıyor.

Arızanın kesin sebebi ve ne zaman giderileceği konusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri