Vali Şahin'den hayatını kaybeden Ayşe Yavuz hakkında açıklama!

Ankara Valisi Vasip Şahin, Sincan ilçesinde meydana gelen ve Ayşe Yavuz’un hayatını kaybetmesine sebep olan üzücü olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, dün akşam etkili olan yağış sırasında, yağmurdan korunmak amacıyla durakta bekleyen 22 yaşındaki Ayşe Yavuz'un vefatına ilişkin soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Sincan'da yaşanan olayın detaylarını aktararak, “Dünkü yağmur aniden bastırdı ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıları doğrultusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmiştik. Ancak ne yazık ki, Sincan ilçesi Menderes Mahallesi Alparslan Caddesi'nde, yağmurdan korunmak için durakta bekleyen Ayşe Yavuz isimli vatandaşımız, rüzgâr ve muhtemelen yıldırım düşmesi sonucu yerinden kopan bir belediye panosunun üzerine düşmesiyle ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Yavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.” dedi.

''İNCELEMELER DEVAM EDİYOR''

Olayın ardından teknik incelemelerin sürdüğünü belirten Şahin, “Arkadaşlarımız ve savcılarımızın talimatları doğrultusunda, panoda herhangi bir teknik eksiklik olup olmadığı ya da doğal nedenlerden dolayı mı yerinden koptuğu konusunda incelemelere devam ediyor. Bu trajik olayla ilgili gerekli tüm adımlar atılacak.” ifadelerini kullandı.

Şahin, bölgede yağışların daha önce de yaşandığını ve vatandaşların bu tür durumlara karşı hazırlıklı olduğunu vurgulayarak, “Neyse ki yağış uzun sürmedi ve başka ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Ancak bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacağız.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri