Vali Vasip Şahin: ''21 bin 894 güvenlik personeli görev yapacak''

Ankara Valisi Vasip Şahin, Kurban Bayramı süresince Ankara genelinde alınacak güvenlik önlemleri hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Şahin'e göre, kent genelinde toplam 21 bin 894 güvenlik personeli görev yapacak.

Ankara Valisi Vasip Şahin, bayram süresince alınacak tedbirleri şu şekilde özetledi: "Bayram süresince hem trafik hem güvenlik önlemlerimizi artırdık. Kent genelinde 18 bin 657 polis ve 3 bin 237 jandarma personeli görev yapacak. Ayrıca 500 araçla sahadayız. Kurban satış ve kesim alanları sürekli denetim altında olacak."

''ÖNLEMLER ALINDI''

Güvenlik tedbirlerinin sadece şehir içi değil, aynı zamanda ulaşım noktalarında da yoğunlaşacağını belirten Vali Şahin, vatandaşların mağdur olmaması için gereken çalışmaların titizlikle yürütüleceğini vurguladı. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali, tren garı, havalimanı ve diğer önemli ulaşım noktalarında güvenlik ve kontrol önlemlerinin süreceğini ifade etti.

Ayrıca, TIR ve büyük kamyon girişlerinde kısıtlamalar getirildiğini de söyleyen Vali Şahin, "Kızılcahamam istikameti ile Trans-Avrupa Kuzey-Güney Otoyolu'nda kamyon ve tırların girişine izin vermeyeceğiz, zorunlu haller dışında" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri