Veli Gündüz Şahin'den Mamaklılara kreş ve sağlık ocağı müjdesi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak'ta planladıkları kreş ve sağlık ocaklarının müjdesini anadolugazete.com.tr aracılığıyla hemşerilerine verdi.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçimlerden sonra sokaklarda halk ile iç içe olduklarını vurgulayarak sokakta birebir temas etmeye ve sorunları dinlemeye devam ettiklerini ifade etti. Şahin, seçimlerden zaferle çıktıktan sonra halkla aralarındaki duvarı kaldırarak makamlarda değil sokakta halkla beraber olunca mutlu olduğunu aktardı.

"KREŞ YERİNE MİLLET BAHÇESİ YAPMIŞLAR!"

Veli Gündüz Şahin, Mamak Belediyesi bünyesinde sadece 3 tane kreş olduğunu aktararak, mevcut sayının yetersiz olduğunu ve ivedilikle bu sayıyı arttıracaklarının altını çizdi. Şahin daha önceki yönetimi eleştirerek, "Ben isterdim ki geçmiş yönetim bize 15 tane kreşle teslim etseydi. 20 tane millet kıraathanesi değil, millet kıraathanesi yerine kreş olsaydı, yaşlılarımızın gidip vakit geçireceği el becerilerini geliştireceği yerler olsaydı daha güzel olurdu. Kreş yapılacağına millet kıraathanesi yapmışlar." dedi.

EGE MAHALLESİ'NE SAĞLIK OCAĞI YAPILACAK

Başkan Şahin, mevcut sağlık ocağının yetersiz kaldığını belirterek, Ege Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılacağını da söyledi. Şahin, söz konusu sağlık ocağının yerinin de belli olduğunu ve bu konuda hayırseverlerin de katkı sunacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri